Խոզի միսը լցոնած սնկով և համեմունքներով | online-news.am

Խոզի միսը լցոնած սնկով և համեմունքներով

15:33 21.10.2012

Բաղադրություն

1/2 կիտրոնի հյութ,
կարագ,
600գ խոզի միս,
25գ չոր սունկ,
տապակելու համար 2 պճեղ սխտոր,
1/2 արգանակ,
աղ, պղպեղ:

Պատրաստման եղանակ

Սունկը մեկ գիշեր թողնել ջրի մեջ, իսկ ավելի լավ է կաթի: Թրջած սունկը կտրատել բարակ կտորների, միսը լցոնել միջուկով եվ թելով փաթաթել: Մսի վրա լցնել կիտրոնի հյութ, թողնել 15 րոպե, համեմել աղով, պղպեղով եվ սխտորով թեթեվակի տապակել: Հեռացնել սխտորը, ավելացնել արգանակը եվ թողնել թույլ կրակի վրա: Պատրաստի մսից հեռացնել թելը եվ օղակաձեվ կտրտել:

Դիտվել է 766 անգամ

online-news.am

Нравится 0