Վինեգրետ | online-news.am

Վինեգրետ

14:38 19.10.2012

Բաղադրություն

1-2 գազար,
100 գր. թթու դրած կաղամբ,
2 հատ կարտոֆիլ,
1 հատ բազուկ,
1-2 հատ վարունգ,
կանաչ սոխ,
100 գր. ձեթ,
աղ

Պատրաստման եղանակ

Կարտոֆիլը, բազուկը, գազարը եփել, սառեցնել, մաքրել կեղևը, կտրատել: Վարունգը մանր կտրատել, իսկ սոխը կտրատել օղակաձև: Մանր կտրատել նաև թթու դրած վարունգը: Որպեսզի մնացած բանջարեղենները չկարմրեն բազուկից, անհրաժեշտ է յուրաքանչյուրի վրա առանձին-առանձին ձեթ լցնել: Բոլորը լցնել 1 ափսեի մեջ, ավելացնել աղը և խառնել:

Դիտվել է 2541 անգամ

online-news.am

Нравится 0