Տավարի միսը տապակած ձևով | online-news.am

Տավարի միսը տապակած ձևով

17:10 03.11.2012

Բաղադրություն


Մարինադի համար
100մլ սառը ջուր
50մլ ձեթ
100մլ. քացախ
1թգ. շաքարավազ
5 պճեղ սխտոր
սոխ
կարմիր պղպեղ
օրեգանո ըստ ցանկության
աղ
.500գր. տավարի միս

 

 

Պատրաստման եղանակ

Միսը լվանալ և դնել սրբիչի վրա, որպեսզի ջրային մաս չմնա, ապա միսը կտրատել:
Մարինադի համար բոլոր բաղադրիչները միասին խառնել, ապա միսը դնել այդ մարինադի մեջ: Թողնել սառնարանում 6-24 ժամ:
Փայտիկների վրա շարել մսի կտորները, ապա տեղադրել թավայի մեջ և դնել գազօջախին: Տապակելիս չպետք է ավելացնել ձեթ կամ կարագ: Տապակել 7-10 րոպե: Մատուցել ամառային աղցանի հետ միասին:

Դիտվել է 828 անգամ

online-news.am

Нравится 0